torsdag 16 mars 2017

Hemmadag och pulkapromenad

Det är så mysigt med mina två hemmadagar nu sen jag började jobba igen! Vi är så glada att vi kom på att lägga upp det såhär, nästan synd att vi inte gjorde det tidigare...

Men, hursomhelst, lyxigt att kunna vara hemma en sån här superfin dag! Noomi har varit på förskolan idag, de hade gjort experiment, haft disco och varit ute och åkt skidor i finvädret.
Ruben och jag har poat på här hemma, vår dammsugarrobot Odi har städat nedervåningen, så vi har lekt uppe mestadels. Efter lunch tog vi en promenad, Ruben åkte sin lillpulka och var helnöjd!


Det har varit varmt ute idag, 6 grader. Ruben fick vara ute i bara ulloverall och lurvjacka.

När vi kom hem från promenaden upptäckte Ruben en boll på gården. Det gick inte att missförstå hans "Nnngö Nnngö" och ivrigt pekandes med sitt tjocka lilla pekfinger. Ruben ÄLSKAR bollar och han roade sig länge och väl med Noomis Frost boll. 


När vi hämtat Noomi på förskolan åkte vi hem och åt mellis. Noomi önskade fruktsallad och klämde i sig en hel bunke. En bra uppladdning inför Pyttedansen som det sen var dags för. Vi susade in till stan på torra, snöfria vägar. Sååå skönt! Det har varit spårigt och eländigt i x antal veckor nu i slutet av vintern. 

Imorgon är det fredag och jobbdag för mig! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar