fredag 18 december 2015

Mot Strömbäck

Nu sitter vi i bilen på väg hem till Strömbäck efter nästan en vecka i Kramfors. Det har varit mysiga dagar helt klart, även om Noomi har prövat mitt tålamod en hel del. Det är nästan så man funderar på om det är en liten fas, det här med påklädning av ytterkläder till exempel  går inte direkt smidigt. Nej, det ska krånglas en hel del, vägra mössa och gärna springa iväg flera gånger också. 

Men - däremellan är Humlis vår lilla kvittrande sol i vanlig ordning.
När vi är hos mormor och morfar sover Noomi i en egen säng uppe i deras sovrum. En adventsängel hänger på väggen, ja en riktig myshörna har hon. Jättegott har hon sovit hela veckan och när de andra har gått till jobbet har Humlan kommit ned till mig och krupit ned i sängen och så har vi tittat på adventskalendern. Både jag och Noomi tycker den är jättebra. Noomi gillar särskilt avsnittet från 10-talet när barnen är lungsjuka och ligger på sanatorium, den episoden har vi sett åtskilliga gånger!

På dagarna i veckan har vi tagit kortare promenader, hälsat på Michael på hälsocentralen, fikat hos Åsa och besökt gammelfarmor. Skönt att ha tid för sånt!
Noomi har varit besvärad av sin astma nu i veckan i samband med förkylningen hon haft sen i helgen, så vi har inte varit ute och lekt utan hållit oss till vagnen.

Noomi har fått garderoben uppdaterad också. Hon är väääldigt klädmedveten och vägrar alla byxor som inte är tigths. De stackars par hon har är väldigt slitna och urvuxna och alla faller inte modeHumlan på läppen. Nu fick hon själv välja 3 par på Kappahl. Ett par var med Elsa från Frost. De har hon haft hela veckan, Noomi är i extas över dessa Frosttights och lyckan är ju helt fulländad då hon även har en Frosttunika som passar till. Jag misstänker att det blir att tvätta dessa Frostkläder varje kväll nu framöver...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar