tisdag 6 januari 2015

Vinter i Trädgårdsföreningen

Vad skönt det har varit med minihelg mitt i veckan. Så skulle det vara varje vecka...

Vår lediga tisdag började 07.30. Då var det väckning av lilla majoren som låg mitt i dubbelsängen. Det kom snabbt in en beställning på blåbärsgröt, en halvtimme lyckades vi förhala uppstigningen, men sen var det bara att masa sig upp.
Vi åt grötfrukost alla tre och tittade ut på en vacker, orange himmel, när solen steg upp över Göteborg.

Så småningom var vi redo att ge oss ut. Biblioteket stod på schemat, böcker skulle lämnas åter, och det är alltid en trevlig liten utflykt att gå dit med Humlan. Men tji fick vi efter att ha promenerat hela avenyn upp, bibblo var stängt idag. Vid det här laget var Noomi ganska arg där i vagnen. Och vi var hungriga. Därför blev lösningen att muta med pompa och skynda in på närmsta Burger King för lunch.
Sen gick vi till fina lekparken i Trädgårdsföreningen. Det var kyligt ute, så det gällde att delta aktivt i leken för att hålla värmen!
Vårt stadsbesök avslutades ganska jobbigt tyvärr med en arg och övertrött stackars Noomi som inte kunde komma till ro i vagnen. Till slut, efter att i princip ha klättrat ut ur vagnen ett antal gånger, slocknade hon när vi gick på en kullerstensgata - guds gåva till småbarnsföräldrar!

Så här såg det ut i lekparken idag;

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar