måndag 5 januari 2015

Hemmalivet

Det var ganska skönt att komma hem redan i fredags. Michael har jobbat delar av helgen, men jag och Noomi har haft några sköna dagar hemmavid. En fin mix av rensning/omorganisation i garderob och linneskåpet samt flera timmar utomhus i solen.
Humlan blev jätteglad när vi gick till lekparken!

Idag har jag jobbat, första dagen på min placering på hudkliniken på Sahlgrenska där jag ska vara i två månader. Noomi och Michael har varit hemma tillsammans hela dagen. När de gick upp till lekparken drog Noomi sin vagn heela vägen, de gick till parken vid Slottsberget, så en rejäl uppförsbacke var det dessutom. Sen har de haft farmorbesök också, länge sen sist då vi varit iväg nu i två veckor.

Vi köpte en ätmogen mango på Ica idag när vi middagshandlade. Den var sådär härligt perfekt och Humlis stornjöt! Mango föll henne verkligen på läppen, som de mesta i matväg gör. Det är väldigt skönt att ha ett barn som i 99 fall av 100 äter som en häst!

Hon började äta mangobitarna med gaffel, men när hon såg att vi också åt, övergick hon till att sleva i sig med händerna istället för att hinna få i sig så mycket som möjligt...

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar