söndag 11 januari 2015

Helgrapport och världens sötaste lilla svamp

Igår hade vi barnfri tid i drygt sex timmar, jag och maken. Ovant och lite konstigt kändes det att åka iväg med bilen utan en liten Humla i baksätet, men också väldigt skönt! Vi åkte till Ullared, ett riktigt paradis enligt mig, och ännu mer himmelskt när man kan ströva runt på Gekås i lugn och ro och fylla sin vagn.
Noomi hade det toppen därhemma med sina två barnvakter/storasystrar Amanda och Amelia. Humlis hade skött sig exemplariskt, och de hade till och med lyckats att somna henne vid lunch, inte alltid helt enkelt nuförtiden.

Idag skrotade vi på här hemma på förmiddagen, plockade undan julsakerna, tvättade och gick ut med pappersåtervinningen. Efter lunch och sömn för Noomi åkte vi ut till i Ikea. Där hittade vi en spegel som vi letat efter länge och som nu pryder väggen vid vår matplats. Naturligtvis tog vi även en fika och köpte lite smått och gott. En badrumspall till Noomi så hon når upp att tvätta händerna,  servetter och en svampmössa. Jo, en sjukt rolig flugsvampshatt som vi hittade på barnavdelningen och som Humlan fattade tycke för.
Jag lovar, ni har nog aldrig sett en sötare flugsvamp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar