torsdag 1 januari 2015

Nyårsfirande med en riktig kalaspingla!

Noomi tycker verkligen om när det är festligt och folkligt!
Vi har varit huset fullt nu senaste två dygnen, och Humlan har trivts som fisken. Klädd i sin nya julklappsklänning med hundar på, kalasbyxor och lackskor, var hon redo att rocka loss. 

Noomi och moster Emma hade disco innan middagen. Därefter var det dags för bubbel och blinier med löjrom och syrad rödlök, himmelskt gott. Noomi uppskattade också  tilltugget även om hon hade mjölk i pipmuggen.
Sen var det dags för förrätt. Jordärtskockssoppa med citronmarinerade räkor. Nomnom även det! Humlis hade sin moster till bordet och njöt även av soppan. Sen kom jag med den knasiga idén att det var läggdags. Det var helt omöjligt att söva Noomi då kan jag upplysa om. Hon blev riktigt förnärmad över att behöva avbryta mitt i gourmetmiddagen.

 Vi kom ner igen lagom till huvudrätten och då ville Humlan ta på sig både klänning och skor igen. Sen smaskade hon oxfilé och potatisgratäng för glatta livet. Deltog i pausunderhållningen som Emma och Vide hade fixat för att slutligen dela glassportion med moster till efterrätt.
Partypingla i högform minst sagt!
En halvtimme innan tolvslaget somnade Noomi med hundklänningen på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar