måndag 9 september 2013

Social dag på lasarettet

Dagen började som vanligt vid strax efter klockan 06. Idag ville Humlis inte alls sova i vaggan, så det var bara att kånka ned bebis och vagn och promenera. Vi tog vanliga rundan längs älven och över hågestaområdet. När jag kom tillbaka efter en timme sov Humlan fortfarande. Det var sååå tungt att lyfta upp vagnen med henne i. Men belöningen (förutom schyssta biceps) blev att hon fortsatte sova inne.
Dagens aktivitet var besök på sjukhuset. Jag hade tid hos min läkare på specialist-MVC för att prata om och gå igenom det som hände i samband med att Noomi föddes. Det var ett bra samtal, och som vanligt när jag tänker på förlossningen och allt runt omkring känner jag enorm tacksamhet att det gick så bra för oss, trots allt.
Det är väldigt socialt att vara på sjukhuset, bara i centralhallen träffade vi flera bekanta. Vi hälsade också på mina före detta kollegor på ögonmottagningen och gjorde en utflykt till operation där Michael och en massa andra blåklädda människor satt i fikarummet. Noomi tyckte nog de såg bra lustiga ut!

På väg hem handlade vi mat, Humlis är mammas redigaste lilla hjälpreda och håller i broccolin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar