torsdag 19 september 2013

I hårdträning

Idag har vi aktiverat oss så som man ska göra när man är mammaledig. Vi gick på ett pass mamma-babygympa, 12 mammor och bebisar i olika storlekar och åldrar. Jag trodde att det skulle vara mer att man tränade med sin bebis som vikt, men det var snarare ett vanligt corepass, och bebisen fick ligga eller sitta bredvid. Vi träffade en mamma som låg på bb samtidigt som oss. Hon var där med sin Novalie som var väldigt pratglad, hon lät precis som Humlis kan göra. Men efter några höga glädjetjut från lilla Novalie blev Noomi rädd och ledsen,  darrade med sin lilla underläpp och såg hemskt olycklig ut. Detta upprepades sen genom hela passet, när någon bebis lät för högt blev Noomi jätteledsen. Konstigt eftersom hon kan låta precis likadant själv. Vi måste helt enkelt träna på att träffa andra småttingar!  Tur att vi hinner gå ytterligare fyra gånger innan vi flyttar.
Passet var en halvtimme långt men redan efter 20 minuter började missnöjesljud höras bland de yngre deltagarna. Slutet gott i alla fall och magen fick sig ett träningspass.
Väl hemma igen däckade Nompan i vaggan och sov i över två timmar. 
När hon vaknade åt hon en banan och fyllde på vätskeförrådet - gäller att sköta kosthållningen när man tränar som vi gör. Vi har dessutom tränat lite gång i köket. Mormor provade igår att hålla Noomi i händerna och gå med henne, men hon stod bara och tittade oförstående på sina fötter. Så nu får vi börja träna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar