fredag 6 maj 2016

Valborg med klanen - Klanborg

Nu sitter vi i bilen på väg söderut igen, Bredviken är destinationen idag. Äntligen dags att vara i stugan, vi har ju inte varit där sen förra sommaren, då vi åkte hem till Göteborg lite tidigare än planerat för att sälja lägenheten efter vårt husköp.

Även förra helgen var vi på vift, då var vi i Kramfors hos mormor och morfar från torsdag till söndag. Nästan hela klanen var samlade denna valborgshelg. Emma och Ambjörn hade ordnat så fin brasa i Gissjö.  En mycket trevlig och barnvänlig tillställning - tidigt på dagen, inga smällare, uppvärmd amningsstuga, vad kan man mer önska?!
Noomi tyckte det var jättespännande att se när Ambjörn lastade upp brasan med traktorn. Dessutom var det fiskdamm för småkottarna, Humlan var helnöjd med innehållet i sin påse, ett läffstift (barnlypsyl med hallonsmak) och glitterhårspännen.
Gott fika fick vi också, det känns ju som ett obligatoriskt inslag med varmkorv!

Vi hann även med en hel del annat under vår kramforshelg. Vi hälsade på Åsa, som fick träffa Ruben för första gången, och så besökte vi gammelfarmor som flyttat till ett boende. Där lyckades vi pricka in deras valborgsfirande och fick vara med på både korvgrillning på gården och smaka tårta som personalen bakat.

Som alltid har vi också ätit en massa god mat i Kramfors, grillpremiär för säsongen bland annat.
Innan vi åkte på söndagen gjorde mormor en stor insats och sydde 10 stycken dreglisar till Ruben, vår kräkbebis nr 1. Nu slipper vi förhoppningsvis byta kläder flera gånger om dagen...


Som ni ser var Noomis tussilagoaffär öppen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar