onsdag 18 maj 2016

Regnonsdag och trötta mammaöron

Noomi blev hemma från förskolan idag med, hade tänkt att hon skulle få gå, men så kändes hon varm på morgonen och tempen visade 37.9. Man kan säga att det blev en ganska lång dag... vi var uppe halv sju redan och sen har det varit rätt kämpigt med Humlis. Utbrotten har avlöst varandra och för tredje dagen i rad har jag endast hört hennes gnälliga stämma, Noomi hamnar där ibland då hon inte pratar vanligt utan bara gnäller och piper om ALLT. Det har krävts en stor portion tålamod idag helt enkelt och när Michael kom hem från jobbet kände jag mig helt dränerad.

Men lite mysigt har vi ändå haft idag. Noomi badade imorse och tyckte det var roligt, blev grundligt tvättad från topp till tå och fick sen krypa i en skön mjukisklänning.
Vi var ute en stund efter lunch också, Humlis i full regnmundering fick äntligen hoppa i vattenpölarna som hon längtat efter.  Vi gick och tittade på grannens höns också och hoppade från stenar i skogen. Noomi har liksom acklimatiserat sig till livet på landet nu. I vintras frågade hon var lekparken låg, idag ville hon titta på hönorna och gå till skogen.

Ruben har haft en bra dag idag, imorgon ska vi till bvc, så hoppas Noomi är frisk och kan gå på förskolan... Ska bli spännande att se vad lillen väger nu, han känns väldigt tung:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar