måndag 1 december 2014

Söndagsnöje på IKEA

Igår när vi vinkat av våra kära vänner som skulle köra hela vägen hem till Sollefteå, kom vi på att vi skulle göra oss ett besök på IKEA. Vi har hela hösten laddat för att styra upp förvaringsinredningen i vår klädkammare, som sista tiden blivet ett totalt kaos, och igår gjorde vi äntligen slag i saken.
Noomi var superduktig, satt nöjd i kundvagnen en bra stund och lekte med sin nya uggla som hon fått, en mjuk och fin handdocka med hennes favoritfågel.
Vi började besöket med en obligatorisk fika, "bylle" och mjölk, innan vi tog oss an inhandlingen.
I vanlig ordning fanns inte alla delar vi skulle ha så vi fick fortsätta shoppingen på IKEA nr 2, i Kållered. Där blev det även lunch innan vi åkte hem och påbörjade jätteprojektet.
Humlan sov en powernap i bilen på hemvägen och hade en liten svacka sen när vi kom hem. Hon ville absolut inte sova mer. Men sen var hon vår duktiga lilla hjälpreda i flera timmar. Provsatt lådorna som packades ur och testade stora skruvmejseln. Noomi såg ut att ha gott handlag med verktygen, mamma upp i dan!
Nu är klädkammaren färdig, vi är supernöjda! Lite annat fix återstår med diverse omflyttningar av kläder och saker innan vi är helt klara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar