fredag 5 december 2014

Fredagkväll hurra!

Det är inte dåligt man njuter av fredagen nu när en är heltidsarbetande... vardagarna går i ett och vips kommer helgen igen. Det känns i kroppen och inte minst i knoppen efter en intensiv vecka på vårdcentralen. Även Noomi är lite sliten efter sin arbetsvecka och därför  var det inte mer än rätt att vi unnade oss varsin liten pinnglass till efterrätt idag. Vi har haft Linas matkasse den här veckan igen och idag lagade vi en yummy japansk grej med ris, kött i god sås och en spännande sallad. Det föll oss alla tre på läppen även om Humlan aktade sig noga för allt grönt på tallriken...

Efter middagen tog vi en promenad och gick till källsorteringen med veckans skörd. På hemvägen gick vi via Ica för att köpa något gott till kvällen, och där fyndade vi även en adventskalender till Humlis. En pixibokskalender närmare bestämt. Halva priset var den sänkt till dessutom och vi traskade nöjda hem med vårt fynd!
Noomi fick öppna fem luckor och blev väldigt glad över sina små böcker. En var med julsånger till exempel,  den har vi sjungit igenom nu innan läggningen.

Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar