tisdag 2 december 2014

Norrlandsbesök

Har ju inte hunnit med att berätta om resten av vår trevliga helg!
I fredags fick vi besök av Anna och Micke, Humlans gudföräldrar, och deras flickor Nova och Vilma.
Vi startade helgen med sushilunch, vi bor nämligen  granne med ett sushihak numera. Inte fel alls! Noomi är så bortskämd av sina omtänksamma gudföräldrar och fick inte mindre än fem paket med böcker. Ni kan tänka er vilken lycka för Noomi bokslukare. Det var jultema på alla böckerna, så fint uttänkt!

Därefter tog vi en promenad längs kajen hela vägen bort till Eriksberg. Roliga lekparken med breda rutchkanan blev belöningen för trötta små ben. När vi kom hem sen var det mörkt och tid för middag.

Lördagen startade vi med bad nere i poolen och sen båten in till stan för lunch på Språkcafeét. Lite shopping hann vi med innan vi tog spårvagnen till Liseberg som tjejerna hade sett fram emot så mycket.
Vi började med en barnswitch. Jag,  Michael, Nova och Vilma åkte karuseller i barnområdet och Anna och Micke tog en sovande Noomi i vagnen och tittade på julmarknaden. Sen gick vi in på ett café och fikade varm choklad och värmde kalla fötter. Lisebergsbesöket avslutades med en tur i Lisebergshjulet. Vi klämde in oss alla sju i samma "glasbubbla" och fick åka tre varv i det gigantiska pariserhjulet!

Här är lite bilder från helgen!

1 kommentar: