söndag 23 november 2014

Mormor och morfar-helg i Göteborg

Nu börjar helgen lida mot sitt slut, önskar att det fanns några timmar extra.
I fredags var Noomi dagmammeledig och hade egentid med mormor och morfar. De började i vanlig ordning morgonen med att läsa bok (morfar och Humlan) och sen göra smörgåsar och kaffe till mormor. Noomi tronade bredvid mormor i sängen och smaskade på en egen macka.
Jag slutade tidigt på fredagen och kom hem lagom till eftermiddagsfikat. Så småningom vaknade Michael efter sin post-joursömn och vi började förbereda middagen. Jag åkte till Landvetter och hämtade KG och Kerstin, och Anders anslöt också. Så mysigt och trevligt hade vi allihopa. Maten smakade fint och Noomi var väldigt social och satt i Kerstins knä och läste bok och sen fick KG (som är tandläkare ursprungligen) borsta hennes tänder.

På lördagen var vi ute på förmiddagen, en sväng till lekparken försökte vi med trots att Noomi inte var på sitt gladaste humör. Hon var nog trött efter en sen fredagkväll.
Efter lunch sen åkte vi in till stan med Älvsnabben. Mamma och pappa shoppade några saker och sen gick vi till Liseberg där det var jul i hela parken. Vi var verkligen inte ensamma om att gå dit. Halva Göteborg hade fått samma idé. Men det var som vanligt otroligt vackert med alla ljus i träden. Noomi åkte kaninresan med mormor och sen farfars bilar med morfar. I samma veva fick hon sitt körkort förnyat.
Vi åt mat i den samiska lappkåtan där det var varmt och gott. Humlis var som sagt lite svajig i humöret så det blev en kort titt på själva marknaden sen innan vi åkte hem och gjorde VÅFFLOR. Mums!

Idag har vi haft fullt upp. Gått promenad till Eriksberg och plockat murgröna som växer vilt där. Vi har varit hos Alf och Marianne och fikat. Pappa och jag sprang en långtur, broarna runt och sen badade vi allihopa.
Vi har också hunnit med att adventsfixa här i lägenheten, det blev så stämningsfullt. Glögg och pepparkakor med ädelost har vi fikat och det gillade Humlis skarpt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar