söndag 16 november 2014

Barndop och hajar

Idag döptes Noomis lille kusin Viktor i Stala kyrka på Orust. Noomi tyckte det var högtidligt i kyrkan. Hon stod mycket i mittgången och tittade, storkusin Klara och två andra tjejer sjöng tre sånger, och det var såklart väldigt spännande.
Vi har verkligen en otroligt lugn, och oftast mycket tålmodig liten Humla. Prällen stressade sig inte direkt igenom gudstjänsten, men Noomi var tyst och stilla precis hela de sjuttio minutrarna. Det enda som hördes var när hon kommenterade att det var hästar på en stor broderad tavla på väggen i kyrkan. "Hästar, tavlan" sa hon då och pekade, glad över sin upptäckt.

Dopet var fint och lille Viktor skötte sig exemplariskt. Efteråt var det brakfika i församlingsgården, supergod smörgåstårta och sen blå prinstårtor.
Noomi som trots att hon missat sin middagslur, var i högform. Många stora barn att springa efter och flera bebisar att titta på. Hon är väldigt förtjust i bebisar.

Humlis sjunger så mycket nu, mest hela tiden går hon och nynnar på nån av sina favoriter.
Repertoaren rymmer: 'lille katt', 'lille ko', 'lilla snigel', 'bäbä vita lamm' och nykomlingen 'hajarna'. Haha, vi vet faktiskt inte vem som lärt henne den, men himla kul är det i alla fall när hon sjunger "mamma haj"!
Imorgon har Noomi namnsdag, det är inte riktigt samma stavning, men så nära Noomi -dagen man kan komma i almanackan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar