lördag 18 oktober 2014

Lekparken i höstskrud

Jag och Humlan har varit själva ett par dagar, Michael är i London med jobbet, men strax kommer han hem. 

Idag har vi haft en riktigt slapp och skön lördag, jag och min lilla godisbit.
Tyvärr blir det sällan några särskilt långa sovmorgnar, men 6.35 är bättre än 6.10. Och det bästa av allt är att vi kan ligga kvar och mysa länge. Vi läste böcker, Noomi drack välling och tittade på "Afys", ni vet Alfons...
När vi åt frukost frågade Noomi efter mormor. Då skypade vi med mormor och morfar, de har kommit hem från Sicilien nu och var hos KG och Kerstin i Umeå.

Efter first, second och third breakfast tog vi på oss morgonrockarna och åkte ned till poolen. Det var jätteskönt att bada, regnigt och ruggigt ute och varmt och mysigt inne. Humlis lekte med sin vattenkanna och en liten badanka. Sen lyckades vi tvätta håret båda två utan allt för mycket trauma

Mellis, innelek, sovning för Noomi och sen lunch följde. Och sen blev det äntligen dags att gå till lekparken som vi pratat om hela dagen.
Det var så vackert där idag. Tre stora träd med lövkronor som var illrödaröda, höstlöven blåste omkring och en grå himmel.
I över en timme hann vi leka, åka rutchkanorna, gunga, gräva i sandlådan och hänga lite med andra 85-centimeters-människor. Sen kom regnet, med besked.
Noomi satte sig för ovanlighetens skull frivilligt i vagnen när jag föreslog att vi skulle gå hem. Hon fällde själv fram sufletten och satt skyddad för regnet med Nine i famnen.

Idag har jag och Noomi ätit en riktig gomiddag tillsammans. Laxburgare med egengjord chilimajonäs och hembakta hamburgerbröd. Vi dukade fint med tända ljus och Noomi skålade flera gånger. Undrar om hon skålar mycket hos dagmamman med...?

Trevlig helg på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar