måndag 6 oktober 2014

Första vab-dagen!

Eftersom Humlan var så krasslig i helgen och dessutom blev misstänkt kladdig i ögonen igår, beslöt vi oss för att vara hemma med henne idag. Det var nog ett klokt beslut för nu är hon feberfri, ögonkladdfri och betydligt piggare och mindre snorig.
Vi vabade (som det så fint kallas...) halva dagen var, jämställt som vi lever;) Michael var hemma på förmiddagen medan jag jobbade, och sen hade vi skiftbyte vid lunch. Under mitt skift passade Noomi på att långsova i vagnen som stod i hallen. Hon tycker mycket om att sitta i vagnen när den står inne, och ibland händer det att hon blir trött och somnar. Som idag, 2,5 timme blev det!

När Noomi vaknat tog vi en prommis och handlade lite inför veckan. Annars har vi mest haft innemys idag, sjungit i sångboken och läst böcker. Noomi valde "Afys" (Alfons ) som godnattbok. Två gånger ville hon läsa den. Snart dags att skaffa fler Afysböcker!

Här är en bild från igår när vi var på korvgrillningsutflykt med Noomis kompis Svante och hans föräldrar. De flyttade till Björkekärr i somras och nu fick vi äntligen möjlighet att träffas och se deras nya lägenhet som de renoverat. Det var underbart utflyktsväder igår och riktigt varmt i solen vid Härlanda tjärn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar