måndag 14 april 2014

Mammaträff i Stockholm

Tidigt tidigt imorse klev vi upp och satte oss på tåget mot Stockholm. Tro det eller ej men det var så pass tidigt att jag fick ställa alarmklockan och väcka Noomi.
3 timmar och tio minuter senare var vi framme i huvudstaden. Resan gick helt ok, tre timmar är en baggis för Humlan nuförtiden. Men vi hann med ganska många promenader fram och tillbaka i vagnen och heja på alla.
På centralen tog vi oss sen till pendeltåget och åkte till Märsta där Lisa och Edvin mötte oss. Dags för mammaträff igen!
Det är verkligen toppen att hälsa på hos en barnfamilj, de hade tagit fram en tripp trapp-stol till Noomi att sitta i vid matbordet, spännande böcker och leksaker väntade och hemmet är allmänt barnsäkrat. Hannes och Lisa har också två katter, Micro och Meja, väldigt spännande tycker Humlis.

Efter lunch tog vi en promenad till Steninge slott och fikade på ett jättemysigt café, massa olika sorters hembakat och inte en delicatoboll så långt ögat nådde. Mysigt!
Sen har vi mest tagit det lugnt här hemma, ätit god middag och lekt med småttingarna. Återigen blev det för sen eftermiddagssömn för Noomi och hon var pigg som en mört heela kvällen. Aja, vad gör man inte för lite ostörd fika i slottsmiljö!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar