fredag 25 april 2014

Innelek, utelek och vattenlek

Idag har vi varit på öppnis igen. Alldeles ensamma första halvtimmen snopet nog. Jag som tog dit Humlan för att härda henne lite inför förskolestarten...
Noomi hittade raskt en lära-gå-vagn som hon susade runt med. Gäller att passa hälsenorna när hon drar fram med sitt fordon! På öppnis finns också ett fullutrustat leksakskök med allsköns livsmedel. Noomi lagade mig en god fiskrätt med både musslor och potatis. Redan under sångstunden började Humlisens krafter tryta, hon ville liksom halvligga i mitt knä när vi sjöng. Hon somnade gott innan vi var hemma och sov sen läääänge. Efter en sen lunch sen gick vi ut i finvädret och besökte lekparken. Noomi ville som vanligt åka rutschkanan, men kom snabbt på att det var jättekul att gå upp och ned i trappan upp dit också. 

På tal om att gå så lossnade det här med gången för Humlan på riktigt idag. Hon kan gå flera meter utan stöd och verkar ha fattat grejen. Häftigt tycker vi!
Ett efterlängtat återseende med pappa som varit borta några dagar blev det också. Noomi blev superpappig sen Michael kom innanför dörren och ville bara vara i hans famn.
Noomis kväll avrundades med ett bad i baljan innan läggning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar