måndag 19 maj 2014

Söndagsutflykt x 2

Igår var en riktig utflyktsdag. På förmiddagen tog jag och Humlan båten in till stan och mötte upp Alva och Adam på trädgårdsföreningen. Vi hade knytispicknick på en filt i skuggan, så mysigt och gott. Noomi satt och smaskade i sig av godsakerna hon med, ja i över en timme satt hon tålmodigt på filten med oss. Sen tog hon en sväng med vagnen, det är nya favoriten. Att dra sin egen vagn, det går jättebra när man fäller ner handtaget i lägsta positionen.

När vi kom hem snabbfrös vi om kylklamparna och packade ny matsäck. Lördagens goda middsgsrester fick följa med ut till Amundön. Ett fint ställe där jag aldrig varit tidigare. Vi promenerade genom ekskog och längs små söta stränder och klippor. Lagom till vår yngsta familjemedlem somnat i vagnen dukade vi upp maten. Ibland är det bra skönt att få äta med två händer. Och vad otroligt gott allting smakar utomhus! Jag var (är) fortfarande vrålhungrig efter Göteborgsvarvet och åt för kung och fosterland.
Vi stannade inte så länge för det blev plötsligt lite blåsigt och ruggigt ute. Men Noomi hann äta hon med när hon vaknat och på hemvägen provade vi hennes snurra. Den snurrade jättemycket!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar