torsdag 22 maj 2014

Eftermiddag i botaniska

Sommaren är minsann här på besök. Vilket väder! Så varmt så varmt, ja till och med nu sent på kvällen känns det sådär härligt tropiskt ute. Utomlandskänsla kallas det.

Idag hade vi besök på förmiddagen av Erika och Amanda. Ibland är det verkligen bra med besök, då blir det nämligen städat, och snabbt dessutom. Innan klockan tio var lägenheten skinande ren och nybakade vaniljbullar stod på bänken. Vi har det himla fint ändå när det är städat... Noomi är så duktig med lilla Amanda som är sex månader gammal. Ger henne leksaker, klappar fint på hennes huvud och hämtar gosedjur till henne. Fast ett tag skulle hon promt leka precis med den grejen Amanda hade, hela tiden. Allt tog hon ifrån henne, trots att hon inte brytt sig om den bebisskallran på flera månader. Jaja, men på det stora hela bra!

Eftermiddagen har spenderats i parken. Jag packade picknickkorgen och sen mötte vi upp Michael i Botaniska när han slutade jobbet. Vi åt en god pastasallad med kyckling och mozzarella, snackgurkor, vitlöksbröd och god sås. Mums! Det var så härligt där under trädet, Humlis stultade omkring i gräset, vinkade till folk och såg allmänt väldigt nöjd ut.
Efter middagen tog vi en promenad i trädgårdarna och tittade bland annat på det blommande näsduksträdet.
Det var liksom ingen hejd på härligheterna idag. På hemvägen stannade vi och åt Italiensk glass. Noomi åt en ruta Valrhonachoklad vilket föll henne på läppen. Fint ska det vara.
Väl hemma fortsatte vi vuxna sommarlivet på balkongen med ett glas vin. Som sagt, Utomlandskänsla!

1 kommentar: