fredag 12 februari 2016

Noomis 3-årsdag

I onsdags fyllde Noomi 3 år!! Våra stora lilla Humlis.
Hon blev väckt med frukostbricka, paket och skönsång. Rufstrollet slet raskt upp paketet och konstaterade till sin stora glädje att det innehöll den där kaninen med klänning som hon önskat sig.

På förskolan uppmärksammades Noomi födelsedag på samlingen. Hon fick sitta på "guldstolen" och ha antingen kronan eller tårthatten när kompisarna sjöng för henne. Humlis hade valt kronan.

Jag hämtade Noomi redan vid två för att få extra tid tillsammans på hennes födelsedag. Utanför förskolan stod bokbussen, den hade vi aldrig varit inne i förut, så vi började vår myseftermiddag med att sitta i bokbussen och läsa en bok. Spännande!

Sen var vi fikasugna och styrde kosan mot Teg där vi gick på kondis. Noomi valde en grodbakelse, festligt och fint när man fyller 3 år! Hela grodan åt hon upp och vi hade så mysigt.
Hemma väntade fler paket. Vi hade inte alls köpt mycket saker till henne, men att fylla 3 år och få ett alldeles eget kryp-in i form av ett lektält blev otroligt uppskattat. Två nya Alfonsböcker låg i ett annat paket och dem läste vi i soffan. Noomi ville gärna att vi skulle sitta i tältet och läsa, men hennes barbamamma har lite svårt att ta sig in i så små utrymmen för tillfället.

Visst är den nyblivna 3-åringen fin i håret förrsten?! Vi hade frisörsalong här i tisdagskväll framför tvn och Michael klippte en så fin page på Noomi som satt som ett ljus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar