torsdag 18 februari 2016

När vi var i Göteborg förra helgen

För två helger sen var vi i Göteborg och hälsade på. Vi åkte ner med flyg på fredag eftermiddag. Noomi var ganska krasslig, hade både feber och ont i öronen. Så det var minst sagt en chansning att sätta sig på planet.
Men Humlis var faktiskt väldigt pigg och glad under resan, inget ont i öronen som väl var. Vi är glada att hon är så förtjust i flytande Ipren, "medicin i roliga skeden" som hon säger.

På Landvetter väntade Alf på oss och vi åkte hem till farmor Marianne där vi bodde under helgen. Noah hade kommit också och det var Noomi så glad för!

På lördagen träffade vi våra gamla grannar i Sannegårdshamnen, Andreas och Katri. Det var så roligt att träffa dem igen och vi bjöds på en fantastisk lunch. Lite konstigt var det såklart att vara i sitt gamla hus som besökare....
Göteborg bjöd oss för övrigt på sitt signumväder - 5 + och regn under lördagen. Saltstänkta rutor och ett minne av hur ofta man kan tvätta sina fönster i Sannegårdshamnen utan att effekten är särskilt långvarig.

På väg hem mot Marianne sen stannade vi vid på Coop forum på Backaplan och shoppade inför födelsedagskalaset för Noomi och Noah som vi hade sen på eftermiddagen. De är fyller nämligen år 9:e respektive 10:e februari. På 10 minuter hade vi hittat både tårtor, bullar och fina serpentiner. Magnus och Marie och alla storasyskonen kom på kalaset. Jättetrevligt att träffa alla och vi blev milt uttryckt proppmätta på prinsesstårta.

På söndagen var vi uppe tidigt och gick en promenad i Hisingsparken efter frukost. Det kändes lite vårigt i luften men var ändå rätt kallt i lekparken. Jaja, en stunds gungade fick det ändå bli.
Vid lunch åkte vi åter mot Eriksberg till en familj vi är goda vänner med. Noomi lekte med Emilia och Amanda och återigen bjöds vi på smarrig mat. Så trevligt att återse gamla vännerna!

På aftonen på söndagen tog vi flyget hem till ett vintrigt Umeå igen. Noomi hade blivit feberfri och vi hade haft en mysig, om än för kort, helg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar