onsdag 3 februari 2016

Myspysig helg med delar av klanen!

En liten uppdatering om helgen som gick kommer här äntligen efter ett antal timmars bloggtrassel...

Vi har helt enkelt haft en superdupertrevlig helg med nästan hela storfamiljen representerade. Mamma var på vänninehelg i Stockholm, och Vide var också upptagen med annat, men annars var vi fulltaliga.
På fredag afton svängde pappa in på uppfarten, bilen fullpackad med familjen Forslund, och släpvagnen fylld med förnödenheter till Elfströms. Vad sägs om två sparkar och en kökssoffa, prylar som kommer att få oss att smälta in ytterligare här i Strömbäck.
Morbror Björn kom också och sen kalasade vi på en smarrig tacomiddag. Det var länge sen vi åt tacos och det var dessutom många timmar sen lunchen - behöver jag säga att det smakade mer än ljuvligt?!




Lördag blev en lagom lång sovmorgon, till åttasnåret ungefär, kalasbra tycker man som småbarnsförälder! Detta följt av en lång och härlig frukost i den nya (fast från en loppis då), fina, blå kökssoffan. Noomi och morfar låg liksom steget före, så från köksfönstret såg vi dem susa förbi på sparkarna. Det var tydligen helt perfekt sparkföre, morfar var lyrisk!




Därefter följde en slapp och härlig helgdag fylld med små glädjeämnen. En sparktur i solen till exempel. Hela familjen Forslund rymdes på samma spark, vi kallar dem Ekipaget. Humlan och morfar var då hemma och skapade fantastiska konstverk av Play-Doh.







Ozzy trivdes bra i babysittern:)


En av dagens höjdpunkter var helt klart semmelfikat. Ett fat fyllt av små, till morgonen bakade, semlor. Mums alltså!
Rena och fina blev vi också den här dagen. Systeryster och jag hade spa uppe i badrummet och bastade och stod i med scrubbar och hårinpackningar.



På kvällen sen lagade vi Thailändsk currygryta följt av vår ständiga favoritefterrätt - tiramisu. Vi hade taktiskt nog planerat för en tidig middag, Emma hade nämligen köpt med sig både ett och annat gott i snacksväg som vi ville orka med också. Gladiatorerna och några omgångar Rummy fick avsluta kvällen.

2 kommentarer:

  1. Ja, det var toppen i helgen. Och sparkföret det bästa det här årtiondet.

    SvaraRadera
  2. Tack för en supermysig helg!

    SvaraRadera