söndag 14 februari 2016

3-årskalas 2.0

I helgen har vi återigen firat vår nyblivna 3-åring. Det första kalaset hade vi ju i Göteborg förra helgen, men igår var det kalas hemma hos oss.
Noomi hade självfallet på sig finaste kalasklänningen och en nytillverkad krona dagen till ära. Mormor och morfar kom redan på fredag kväll och vi hann med både god fredagsmiddag och kalasförberedelser. Noomi fick en stor textilkoffert i present, och den var fylld av utklädningskläder och accessoarer som mormor plockat ihop hemma. Humlan provade genast en kjol och ett silverskärp tillsammans med mormors gamla studentmössa - härlig kombination!

På lördag till lunch anlände Noomis gäster, huset fylldes av släkt och vänner. Inte några andra barn förutom lillkusin Hilding, men trots det hade vi både fiskdamm (för alla!) och lekar. Både kurragömma och blindbock lekte vi och i bakom fiskdammen hördes det måsskrik och kom små duschar saltvatten.

Vi bjöd på en stor smörgåstårta först och sen dukade vi fram gofikat och tårtorna, Noomi hade önskat sig strössel på tårtan, och så fick det givetvis bli! Humlan blåste ut sina tre ljus på tårtan och vi sjöng och hurrade för födelsedagsbarnet.

Noomi fick jättefina presenter av sina gäster, spel, hemstickad mössa och en snowracer!
Kalaset fortsatte sen hela kvällen med promenad (och invigning av snowracern), bastu och middag. En heldag tillsammans med familj och goda vänner och en lyx att vi kan träffas alla hos oss nu när vi bor här uppe!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar