måndag 23 november 2015

Livet på landet!

 Ja nu är vi alltså på plats i vårt nya fina hus, i Strömbäck, Umeå. Vi flyttade in för en dryg vecka sedan och det har varit intensiva dagar milt uttryckt. Jättemycket att packa upp och ställa i ordning, sen har vi byggt en massa IKEA-möbler som kommit med leverans i veckan. Det är inte klokt vad många timmar det tar att bygga en garderob alltså...
Som tur är har vi haft jättefin hjälp av våra nära och kära och nu ser vårt hem riktigt fint och beboeligt ut, lite bilder inifrån huset kommer här framöver. 

Något som också är helt fantastiskt är att vi är lediga så länge tillsammans nu! Jag ska inte jobba förrän i mellandagarna och börjar sen mitt fasta jobb efter nyår, Michael ska jobba två veckor nu i december, men annars är vi fria. Det gäller att passa på när man är mellan jobb. Nu kan vi skola in Noomi på nya förskolan utan stress och lära känna vår nya by och vårt stora, härliga hus i lugn och ro.

 Igår var det strålande sol och vi tog med varm choklad i termosen och gick ut från gården, ut i skogen på en stig som går i ett naturreservat. Det har snöat hela helgen, och nu ligger flera decimeter på backen. Noomi fick åka pulka och inviga sin nya overall. Vi gick inte så långt, men njöt desto mer av naturen som vi har in på husknuten. Chokladen smakade så gott som den bara gör ute och vi försökte oss även på lite julkortsbilder. När vi kom hem igen väntade mer snöskottning för Michael och jag gick ut i skogen som inte är naturreservat och plockade material till en dörrkrans.

Noomi njuter av de stora ytorna i huset, tänk er att få cykla runt på sin trehjuling inomhus! Hennes rum har blivit så fint och mysigt sen morfar tapetserade förra helgen och det här med snön är såklart jättespännande!




 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar