torsdag 5 november 2015

Bebisgos med ny kusin!

Det är ju lite mycket nu med flytten och allt. En ordentlig underdrift kan man säga! Men kartonghögarna växer och om en vecka får vi nycklarna till Drömhuset. Overkligt.

Förra helgen fick jag och Noomi dock ett välförtjänt avbrott från packandet. Vi åkte upp till Kramfors och hade en jättemysig helg med nästan hela klanen. Hedergäst var förstås nyfödda lilla kusin Hilding!
Eftersom vi bara skulle åka upp över en helg tog vi flyget till Sundsvall. Humlis somnade i min famn på första flyget och vaknade till på Bromma flygplats. "Var är min Norrfar" undrade hon sömndrucket? Hon hade inte riktigt förstått att det var två flyg... men sen fick hon äntligen träffa sin stora faborit Norrfar som hämtade oss på Midlanda. Hemma på Babels väntade mormor med gott kvällsfika, Björn, Emma, Ambjörn, Hilding och Ozzy förstås.

Vi har bebisgosat mycket i helgen. Är man 9 dagar gammal så får man stå ut med att tant Ida måste få intensivgosa. Noomi var också jätteintresserad
Hon fick prova att hålla honom, det hade hon nämligen sett fram emot. Humlan satt rak som en fura och såg mycket stolt ut!
Att springa och hämta nappen (som Hilding visade föga intresse för, såg hon också som sin främsta uppgift). Ja, Noomi tog sig verkligen an sin lilla kusin. När vi hade hälsat på hos gammelfarmor och inte gick därifrån tillsammans  (Familjen Forslund stannade en stund till), blev hon väldigt olycklig. "Men Hilding då"?
De blir nog ett radarpar de där två!

Vi har minifirat två födelsedagar och en farsdag i för- och efterskott också. Det är roligt med paket. Fick så otroligt fina ljuslyktor från Skultuna av Forslunds i 30-årspresent. Lyx alltså! De blir toppen till huset.
Eftersom det var allhelgona åkte mamma och jag en turné på kyrkogårdarna och tände ljus. Mormor och morfar i Skog fick ett fint mosshjärta på sin grav också.

På söndagen gjorde vi en utflykt till Gissjö, andades lite skogsluft och fikade bamsechoklad, Noomis nya favorit! Sen kom eftermiddagen och det blev dags för oss att åka till flygplatsen igen efter en härlig helg. Avskedet var så lätt då vi visste att det bara är 1,5 vecka tills vi ses igen!

1 kommentar:

  1. Ja det var verkligen en mysig helg! Nu taggar vi flytten! :)

    SvaraRadera