måndag 27 april 2015

Lisebergspremiären i lördags

I helgen öppnade Liseberg för säsongen. Vi har alla tre längtat efter att gå dit och åka. När vi passerat med bil har Noomi jublat och sagt att hon vill åka, ja karusell alltså!

Humlan somnade lägligt på väg dit, så Michael och jag kunde inleda besöket med att åka Helix var sin gång.
Sen väckte vi Noomi och hon var inte segstartad det minsta. Hon ville först åka farfars bilar och bjöd med både mamma och pappa på en tur i en fin röd lastbil. Hon rattade vant, som om hon inte gjort annat!
Ett körkort fick hon såklart efter avslutad tur, varje barn får en polett när de kliver av och kan sen fota sig i en automat och printa ut ett alldeles eget körkort.

Därefter gick vi till kaninlandet, det stora fina barnområdet som finns på Liseberg. Vi kom alldeles lägligt till kaninmusikalen som Noomi gärna ville se. Hon blev bara lite rädd när Måns Tråk, boven i dramat, skrämde en av kaninerna. När musikalen var slut fick barnen gå fram och krama de stora, lurviga kaninerna. Humlan har varit  ganska reserverad mot de tidigare och helst hållit ett säkerhetsavstånd på en meter åtminstone, men nu var hon jättemodig och gick självmant fram och kramade både Kalle och Lisen, de två kaninerna.
Hon var jättestolt över det sen och pratade hela kvällen om att hon kramade kaninerna!

Sen åkte vi mera karusell. Högspänningen och kaninresan hann vi med innan regnet kom. Då åkte vi hem, fördelen med säsongskort är ju att man kan åka dit många många gånger och åka mera!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar