fredag 17 april 2015

Fredagsmyyys

Noomi avverkade sitt fredagsmys tidigt idag, innan middagen faktiskt. Hon satt i soffan och festade på morots- och linspinnar från Ellas kitchen och tittade Tigers film. Michael och jag körde frdagsstädningen och lagade pulled chicken, en ny favvorätt hos oss!
Men helt plötsligt när vi tittade mot soffan så hade Humlan ställt ifrån sig sin lilla skål och somnat. Trött efter en arbetsvecka precis som oss andra.

Det blev ju en del vrål och utbrott där vid middagen, som det tyvärr ofta blir. Noomi har sin tröttsvacka just vid den tiden och då blir allting liksom bara fel.
Men maten smakade gott och tillslut kröp hon upp i pappas knä och lät sig matas.
Sen pratade vi en stund på facetime med mormor och morfar. De har Emmas hund Ozzy den här veckan så han deltog såklart också i mötet.

Noomi fick ta en dusch efter maten, verkligen inte något hon gillar det minsta. Men när håret var tvättat och kroppen inoljad stod hon kvar en bra stund och hällde med sin lilla vattenkanna.

Vid nattningen sen hade Noomi stora bestyr med att natta Nine. Hon la kaninen på sin mage, klappade på den och sa "vad du är söt, älskar dig", "Nine sova på min mage", "snart sover Nine pappa". Till slut somnade även Humlis.

Imorgon ska vi på utflykt. För att citera Noomi: "en lekpark med fåglar och apor". Vad det är för ställe får ni se imorgon!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar