söndag 2 mars 2014

Snödroppspromenad och konstmuseum

Vi hade tänkt göra en utflykt ut till havet idag med picknick och så men vädret satte käppar i hjulet. Istället åkte vi in till stan och gick på snödroppspromenad i trädgårdsföreningens park. Det fanns tre olika sorters snödroppar: vanliga vita, jättestora vita samt gula. De bredde ut sig som mattor under bokarna, vackert!!
Därefter promenerade vi upp till Götaplatsen och gick på Göteborgs konstmuseum. Noomi har alltid varit förtjust i tavlor, och här fanns ju hur mycket som helst att titta på. Däää däää sa hon jättehögt så att det ekade i salarna och pekade på tavlorna! Vi tittade en tillfällig fotoutställning också med bilder från 70-, 80- och 90-talen. Som tur var fick man automatiskt ett årskort när man löste in sig så vi kan gå fler gånger och njuta av konsten.

När vi kom hem åkte Michael och Noomi och hälsade på Nompans storasyskon i Mölndal. Där fanns en liten hundvalp och två vuxna hundar. Noomi gillar hundar. Vovvo säger hon när vi ser en vovve ute.
Under tiden träffade jag min vän Caroline, tillika Svantes mamma, men nu var vi bara Ida och Caroline. Utan barn och med varsitt glas vin på Elenas bokcafé som ligger här i Sannegårdshamnen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar