fredag 14 mars 2014

Fredagsbad och fredagsfika

Fredag igen då... inte lika härligt vårväder här i Göteborg längre tyvärr. Michael jobbar jour inatt och var därför hemma med oss fram till kl 15. Vi gick en promenad runt Eriksberg på förmiddagen och sen hem för att sno ihop en lunchsallad. Humlan fick en plocktallrik med fint hackade grönsaker i små högar, grillad kyckling och valnötter. Hon jobbade på bra och lyckades peta i sig en hel del. Till efterrätt serverades grape och mango, och det tyckte hon mycket om, min lilla citrusfantast.
Efter lunch gick vi ner och badade, vi var nästan ensamma där vilket man ofta är på dagtid. Det blev en lång stund i bubbelpoolen vilket var välbehövligt efter den blåsiga promenaden.

När vi hade vinkat av Michael i stan på väg till jobbet skyndade vi hem i ösregnet. Regnskyddet till vagnen låg såklart hemma i hallen...
En fredagsfika tillsammans med våra grannar Nikki och Noomis kompis Matteo  har vi också hunnit med. De bakar världens godaste snickerskakor nere i loungecaféet i vårt hus, det doftar ända in i hissen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar