måndag 17 mars 2014

Rapport från Kramfors

Första dagen i Kramfors går mot sitt slut. Vi ligger nedbäddade i flickrummet Michael och jag. Men inte Noomi,  nej hon sover uppe hos mormor och morfar. Första natten gick jättebra, hon är inte alls särskilt mammig eller pappig när vi är här, mormor eller morfar går lika bra! Det känded jättekonstigt att inte ha Humlan i samma rum, det är första gången sen hon föddes som vi inte sover tillsammans.

Idag har vi haft mycket besök. Emma och Ozzy kom redan på förmiddagen vilket var jättemysigt. En stund senare kom även Lina och lilla Rut, två månader, som vi fick träffa för första gången. Bebisgos!!! Lina och jag är ju bb-kompisar och tänk, nu sitter vi här med varsin liten flicka!

Till middagen sen så anslöt även Ambjörn och vi åt födelsedagsmiddag och firade Noomis ettårsdag för jag vet inte vilken gång i ordningen. Humlan hann tyvärr somna innan tårtan åkte fram, men däremot hann hon öppna födelsedagspresenten från moster och morbror. Hon blir så bortskämd av dem, i paketet låg världens snyggaste lilla fjällrävenjacka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar