måndag 12 oktober 2015

Vårt fina hus!

Det har som sagt var hänt stora saker för oss här i höst. Den andra stora händelsen är att vi ska flytta till hus. Vi var uppe i Umeå på semestern i somras och hittade drömhuset i en liten by strax söder om Umeå. Så om en månad lämnar vi Göteborg med hela vårt bohag och blir Västerbottenbor istället. Givetvis är det med blandade känslor vi lämnar Västkusten, släkt och vänner här, men jag tycker att det ska bli otroligt skönt att komma närmare min del av släkten och de vänner vi har i Sollefteå och Umeå.

Ja, det är milt uttryckt mycket att stå i just nu. Att-göra-listan är lång! Vi håller tummarna för att pusselbitarna gällande jobb för mig faller på plats närmsta tiden. Michael har fått arbete på NUS, på neuro- och barnoperation, och Noomi har fått plats på förskolan Pennan på Teg.

Om några veckor ska vi börja packa och vi längtar efter att få inreda våra 220 + 60 kvadratmeter och julpynta vårt fina hus.

Sen en liten graviditetsuppdatering. Jag har varit på ytterligare ett ultraljud för en vecka sen på specialistmödravården på Östra sjukhuset. Jag var då i v. 13. Bebisen hade definitivt vuxit sen det föregående ultraljudet och hade utvecklat armar och ben som den sprattlade med. Läkaren kunde urskilja 4 hjärtrum, så allt såg bra ut som man kunde se. Jag har också börjat ta en blodförtunnande medicin, Trombyl, som jag ska ta under hela graviditeten för att minska risken för att utveckla havandeskapsförgiftning som jag blev så dålig i förra gången. Förhoppningsvis blir detta en helt normal graviditet, men de kommer att kontrollera mig och bebisen regelbundet hela vägen, bland annat med flera tillväxtultraljud, för att se att allt är väl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar