lördag 10 oktober 2015

Prinsessan Annabell

Noomi är inne i världens prinsessperiod just nu... hela veckan har hon sagt att hon vill ha en prinsesskrona. Idag blev det äntligen en  tillverkad. Pappa klippte och häftade ihop den fina guldkronan och Humlis dekorerade den med en massa cupcake-stickers.
Noomi blev sååå nöjd över kronan, hon gick runt med den resten av dagen och speglade sig. Hon deklarerade också att hon heter prinsessan Annabell, efter Annabell i Krakel spektakel-filmen hon brukar se. Så nu vet ni hur vår lilla höghet vill bli titulerad fortsättningsvis.

Idag har vi haft en härlig höstlördag. Michael arbetade några timmar på förmiddagen. Jag och Noomi promenerade i solen, vi gick in till stan och köpte material till pysslet. Sen åt vi lunch på donken, det är ju barnboksveckor nu och då måste man passa på. På båten på väg hem sen läste vi Den underbara pumpan, Humlan gillade den.

När vi kom hem sen vilade vi oss en stund. Jag låg i soffan och halvslumrade medan Noomi läste pumpaboken för mig.
Sen kom Alva hit, vi fikade äppelkaka och Noomi ordnade fiskdamm. Hon byggde den av kuddarna till balkongmöblerna och man fick både godis och ost i fångst...

Avslutningsvis har vi lördagsbadat nere i spa. Jag lyxade till det och tog en spamassage dessutom, otroligt skönt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar