söndag 1 december 2013

Noomis första första advent

Liksom förra söndagen så har vi även idag haft en riktig mysdag tillsammans. Någon slags sovmorgon, och om inte ligga kvar länge och dra sig så åtminstone en stund.
Vi dukade upp en riktig gofrukost, och det var faktiskt på tiden. Vi har bara haft trista nödfrukostar på sistone nämligen. Humlan satt med och åt bananbitar och brödbitar med smör (=en smörgås) till second breakfast.
Efter frukost var det spatid och vi badade både i den vanliga poolen och den nyöppnade, varma och sköna bubbelpoolen! En mysig stund som vanligt och Noomi trivs som fisken i vattnet. En annan fördel med att bada är att småhumlor sover så gott efteråt. Närmare bestämt i två timmar. Då hade vi hunnit ta älvsnabben över till stan och promenerat där, kikat i lite butiker och landat på ett café och dessutom druckit minst halva koppen. Noomi spanade in folklivet från pappas trygga famn och knaprade i sig en majskrok.
Nu på kvällen har vi fixat lite adventsfint och tänt det första ljuset. Det är Noomis första jul iår och allt upplevs för första gången. Dags att rota lite mysiga traditioner med andra ord!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar