måndag 23 december 2013

Lilljul

Idag har vi firat en egen, tidig julafton i lugn och ro så här dan före. Vi började morgonen med att äta frukost tillsammans, massa tända ljus i alla stakarna och fortfarande mörkt ute. Sen fick Humlan öppna sin julklapp. Det fick hon göra i sitt tempo, snöret krävde nämligen ingående undersökning. Till slut kom hon (med lite hjälp) in till själva julklappen - en wheelybug. Dvs ett litet åkfordon i form av en kossa. Tror dock att hon måste kunna gå innan hon kan använda den ordentligt. Men - än så länge fungerar den som en snygg inredningsdetalj, parkerad mellan bokhyllan och vitrinskåpet.
Efter en solig och fin promenad här på Älvstranden blev det sen dags för juldoppet. Nere i spa såklart. Noomi var mycket glad och upprymd och simmade som bara den fram och tillbaka. Hon är verkligen som en fisk i vattnet nuförtiden!
Vår lilljul fortsatte sen med båttur in till stan där vi gick till Drottningtorget för att titta på "den sjungande granen". Det är en kör som står uppställda i en granställning och har ett framträdande. De var jätteduktiga, allt från Disney till klassiska jullåtar gjorde att julstämningen infann sig. Hungriga efter badet åt vi sen middag på restaurang och gjorde sen årets sista (fjärde gången gillt) besök på Liseberg. Där var mycket folk idag och Humlis krävde att bli buren för att vara nöjd så vi stannade inte så länge.
Vi har haft en mysig dag och nu har det dragit in en mindre storm här i Göteborg igen. Det regnar och vinden hörs ganska bra här på sjunde våningen....

God jul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar