söndag 26 maj 2013

Min första morsdag!

Vi åkte ut till stugan igår eftermiddag, resan blev lite småjobbig. Varm bil, ledsen humlis och mjölkstockning. Men fram kom vi, till en underbart stilla och ljummen kväll i Bredviken. God middag, ett par omgångar rummikub (grattis till vinsten mamma och Michael) och en massa godis senare mådde vi som prinsar och prinsessor allihopa.


Fullmåne över Bredviken.



Idag firade vi storslaget min första morsdag. Första presenten var att få ligga kvar själv i sängen och sova ut. Noomi låg inne hos mormor och morfar och löste DN's fredagskryss. Men en halvtimme senare blev längtan efter mamma för stor, så nån jättesovmorgon blev det väl inte riktigt... Men vad gör väl det. Strålande fint väder och utefrukost med paket vid två av platserna! Noomi hade minsann shoppat Oakley-brillor till sin mamma på e-bay, kanske med viss hjälp av sin pappa. De hade dessutom gjort ett superfint litet kort.
Noomi och jag uppvaktade mormor/mamma med fina utflyktsmuggar i karamelliga färger och mönster samt ett hemmagjort medaljkort.



 


 Efter långfrukosten var det dags att göra lite nytta och kroppsarbete! Michael och pappa åkte ut till båten och fixade och donade. Mamma och jag sopade trädäck, räfsade gräsmattor och gjorde fint på gården. Noomi var däckad av havsluften och sov gott ute i vagnen i tre timmar (typ rekord dagtid).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar