söndag 31 mars 2013

Påsk!

 Nu är vi mitt i påsken, härligt med så lång helg och massa lediga dagar i följd. Nu har ju jag lördag hela veckan ändå (minus sovmorgnar såklart) men skönt för er som jobbar. I torsdags packade vi in oss i bilen - den var välmatad kan man säga utan att överdriva. Våra saker var omsorgsfullt packade i ca 30 konsumkassar + barnvagn och bebis. Men hem kom vi tillslut.


På väg till Sollefteå.

Noomi gjorde premiär i babysittern när vi kom hem.

På långfredagen packade vi återigen in oss i bilen och styrde kosan mot Kramfors. Min farmor hade ställt till med kalas så vi var samlade hela gänget. Noomi var påskfin i klänning och ett stickat gult set från när Björn var liten. Efter middagen åkte vi dock inte hem igen utan till Babels där vi sov över. Kusinerna Stina och Simon kom förbi på kvällen, det var trevligt som vanligt. 

Noomi och hennes gammelfarmor.

Noomi har på sista tiden lagt sig till med en väldigt tidig morgonvana, att inte somna om efter morgonmatningen klockan halv 5. Så vi kände oss lite trötta jag och Michael och längtade efter en sovmorgon. Tur att Noomi har världens snällaste mormor och morfar som gärna ställde upp, trots att det var lördag morgon. Klockan kvart i 6 fick Noomi följa med mormor upp på övervåningen och sen hade de kvalitetstid i hela tre och en halv timma. En timmes morgonpromenad hann de också med. Michael och jag fick sova ut och sen kliva upp till en fantastiskt fin påskfrukost som stod uppdukad. Eller vi klev upp till en hes påsktupp som gal menar jag, ingen frukost utan att hitta sitt påskägg först. Michaels låg lurigt gömt uppe i en taklampa så det tog en stund innan vi fick äta...
Det största påskägget fick förstås Noomi, en superfin liten vårstass fanns i hennes ägg.

Påskfrukost!
Noomi har hittat sitt påskägg (hon fick lite hjälp av mormor förstås)

Pigg och glad mamma!

Så här glad blir man då...

...och vi kunde till och med fånga ett leende på bild.

En utvilad familj
Innehållet i Noomis påskägg som hon fått av mormor och morfar.
Jordgubbar till frukost, nomnomnom.
Uppklädd morfar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar