onsdag 27 mars 2013

Sista dagen i Umeå...

Imorgon flyttar vi hem till Sollefteå igen. Känns faktiskt lite tråkigt ska jag säga, vi har haft så mysiga veckor här, trots lite sömnbrist då Noomi har haft det jobbigt med magen och varit kinkig. Jag har fått njuta av att ha båda syskonen inom samma stad (vissa i samma område till och med!) och vi har kunnat umgåtts mycket - tisdagsträffar med gofika, promenader och Emmas öppna förskola. Har även kunnat träffa vänner som huserar här uppe vilket har varit jättekul! 
 Igår fick vi säga hej då till Anna som ska flytta hem till Tyskland igen för att läsa klart det sista av sin utbildning - buhuuu, vi kommer att sakna henne, men vi hoppas på ett snart återseende.
Vi har promenerat en hel massa i Umeå som har i princip varje dag har visat sig i sol. Mysigt att gå i sina gamla jaktmarker och se vad som har hänt. 
Men nu ska det bli skönt att komma hem till lägenheten igen. Ser framemot att låta Noomi prova babysittern och babygymmet. Hon har utvecklats jättemycket på de här veckorna och blivit så otroligt mycket mer vaken och aktiv sen vi flyttade upp. Det känns som att hon kan uppskatta lite mer intryck nu, woop woop, fram med trehjulingen;)



Storkusin Ozzy säger hej då!
Min lilla humlis
Redo för ett bad såhär på eftermiddagen efter att kräkts ned både sig själv och sin mamma...
Hemma hos moster Emma efter dagens promenad. Ozzy skymtar i bakgrunden samt komentatorspåret till Sällskapsresan på tv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar