onsdag 27 februari 2013

Söndag 24/2 - våfflor och badpremiär!

Idag har det återigen varit en strålande vacker vinterdag med sol och dropp från taken - underbart skönt. Vi packade ned Noomi i vagnen och promenerade till Christina och Kaj som gick med oss på en långpromenad. En fin belöning väntade på Gärdesgatan iform av våfflor med hjortronsylt, mums!! Lillstrumpan sov gott i vagnen som vanligt. Vi har en liten tjej som gillar både vagnen och bilen.




Idag blir Noomi två veckor gammal! Inte klokt vad tiden springer iväg, men det känns som vi alltid har haft henne hos oss trots att hon tillbringat betydligt längre tid i mammas mage jämfört med på utsidan...
Noomi har fantastiska ljud för sig, både när hon är vaken och när hon sover... hon brukar variera mellan att låta som en häst och en get. På skötbordet och när det är dags för klädbyte protesterar hon ofta. Arga små skrik och tillslut låter hon riktigt olycklig...då gäller det att skynda på, för så fort det är klart och vi tar upp henne i famnen tystnar hon direkt.























Idag har Noomi haft badpremiär i sin balja. Det var spännande tyckte vi och dukade upp på köksbordet. Noomi höll inte med alls, så det blev ett kort och effektivt bad följt av mys hos mamma.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar