måndag 3 juli 2017

Hej igen!

Nu var det allt för länge sen en uppdatering här, eller hur?
Det har blivit riktig sommar, även uppe hos oss i Västerbotten, och jag har idag börjat min sommarsemester. 
Jag och barnen är hos mormor och morfar den här veckan, mysliv som vanligt med andra ord. Idag har vi hälsat på Åsa och fikat på hennes balkong. Efter att ha räddat undan diverse keramik och porslinspynt kunde Ruben trava runt och upptäcka på egen hand, helnöjd med sin skorpa i högsta hugg.

Noomi fick en present av Åsa, ett ark med såna där klistermärkesörhängen och tillhörande ringar. Oj oj oj, det går knappt att beskriva hur glad hon blev. Det var inte heller lätt att välja vilket par hon skulle ta först...


En promenad har jag och mamma gått idag också, med barnen i varsin vagn, extra bra träning. Vi gick hälsans stig längs ån och sen till Coop för att hämta ut ett paket mamma hade beställt. Tur vi hade vagnen att lasta på!

Noomis ark med örhängen hade i samma veva förvandlats till en iPad. Hon berättade att hon hade olika program och filmer att titta på, flera var från 7 år. Så där låg hon i vagnen, bakom jättelådan, och grejade med sin padda, hur nöjd som helst. Haha, hon har en fantastisk fantasi Noomi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar