torsdag 6 juli 2017

Små vänner och sagostunder

Den här veckan har varit fylld med trevligheter. Mera Åsa-fikan, löpturer med pappa, långpromenader med mamma och dessutom en del extra roliga saker för Noomi. Biblioteket har sommarlovsvecka den här veckan och har satt upp ett tält på torget där de håller olika aktiviteter för barn. Igår var Noomi med på sagostund med efterföljande "pyssla din egen prinsessa ".


På eftermiddagen fortsatte trevligheterna för Noomi med besök av kompisen Rut, och såklart lika roligt för mig som fick umgås med Ruts mamma Lina, min bb-kompis.
Vi ses inte så ofta tyvärr, men det var inget som märktes på tjejerna, de hade sååå roligt tillsammans!

Det här hade kunnat vara en bild av mig och Lina som barn, båda töserna är lika sina mammor:


Även idag har Noomi varit på sagostund på torget. På väg dit passerade vi en nyutslagen Shersmin som doftade ljuvligt!


Vi har också hunnit med en utflykt till Sollefteå idag. Vi var bjudna på lunch hos Kaj och Christina och hade det så mysigt på deras uteplats. Det ruggiga vädret vände plötsligt när vi kom dit, och det var varmt och behagligt att sitta ute. Ruben staplade runt i deras trädgård och undersökte allt som fanns att undersöka. Till hans stora glädje vankades det jordgubbar till efterrätt, och jag vet inte hur många Ruben smaskade i sig. Bär och frukt är verkligen det bästa han vet.

Det sköna vädret höll i sig och vi fick en härlig kväll i Kramfors. Michael kom från Sollefteå och var med oss hela kvällen. Särskilt Noomi längtar ju mycket efter pappa när han är iväg och jobbar, så hon blev extra glad över att träffa honom. Michael och Noomi tog en promenad tillsammans efter middagen och då ville Noomi åka den jättegamla barnvagnen som står i mormor och morfars uthus. Den barnvagnen har jag och syster Emma lekt sååå mycketmed som barn, och dessförinnan hade den säkerligen också tjänat sitt syfte. Snacka om toppkvalitet!


Ett annat roligt åkdon är moster Emmas gamka trampbil. Den har det varit strid om idag kan jag säga. Både Noomi och Hilding var väldigt sugna på att endast köra själva...

Här kör Noomi runt lillebror på en tur:


Hoppas ni haft en mysig vecka!
Imorgon åker vi ut till stugan. Det ska byggas uterum och ordnas arbetsdag i helgen bland annat. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar