söndag 18 juni 2017

Sommartider i Strömbäck

Vilka härliga sommardagar det har varit den här veckan!


Noomi har fått sommarlov från förskolan nu och är långledig hela sommaren. I helgen har hon varit på en egen liten semester hos mormor och morfar i stugan. Ett helt gäng mostrar och morbröder och en kusin hade hon också hos sig, så det har varit glada dagar för vår Humla. Igår fick jag en bild skickad till mig när hon badade i havet, ca 14 grader varmt (kallt!) eller liknande, Noomi är helt klart varmblodig.
Det har varit väldigt lättsamt att få rodda endast ett barn några dagar, även om Ruben är den av dem som kräver konstant passning. Noomi haft en period när hon varit mycket arg och haft utbrott, vilket såklart är otroligt tålamodsprövande. Men trots det så dröjde det inte lång stund efter att hon åkt, innan vi började längta efter vår stora, fina flicka.


Noomi hittade ett sånt fint trollskägg på cykelturen häromdagen!



Vi har haft en bra helg trots att det varit lite tomt och tyst utan Noomi. I fredags gjorde vi en liten utflykt till Kont där vi promenerade och fikade på en klippa. Vi hittade också en jättefin badstrand som vi ska pröva senare i sommar. 


Ruben ville såklart gå fram till kanten... passa passa passa!


Idag har vi pysslat på en del i trädgården, klippt gräset och kört med trimmern (min favvosyssla!) och planerat lite kommande projekt. Ruben har gått barfota i gräset, här med en smaskig grötpinne i högsta hugg.


Nu är jag och Ruben också i Kramfors tillsammans med de andra. Det var så mysigt att få krama om Noomi. 
Det har varit en varm kväll, så våfflorna till kvällsmaten åt vi på verandan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar