tisdag 16 maj 2017

Stora händelser för en Humla

Åh, har helt glömt att berätta om det fantastiska som hände Noomi på Valborgshelgen, när vi var hos mormor och morfar i Kramfors.
Noomi har länge pratat om att hon skulle vilja prova att rida, tidigare gånger när vi stött på ponnyridning på olika ställen har hon varit för liten och inte vågat.
Men den här lördagen hände något stort. När Noomi och mormor gick över torget stod där plötsligt en alldeles lagom liten shetlandsponny som barn fick rida på. Mormor sa javisst, och Noomi höll nästan på att spricka av stolthet där hon högtidligt satt i sadeln.


Hon trodde nog nästan inte att det var på riktigt...


Sen blev det lite kämpigt för Noomi när ridturen var över. "Mormor jag vill köpa hästen, pappa kan bygga ett stall". Ja, en riktig känslostorm blev det för stackars Humlis när de gick hem sen, snacka om att spänningarna släppte! Och jag kan verkligen förstå henne, vem vet när nästa ridtillfälle dyker upp liksom...

En annan spännande händelse var att gå på bio själv med morbror Björn i lördags. Noomi var redo med barnfestis och snackspåse i högsta hugg.
De såg Klas Klättermus-filmen, och både Noomi och Björn tyckte den var bra. Noomi berättade att hon blev inte rädd för Mickel räv (hon har ju tidigare haft en skräckblandad fascination för rävar...).
Mysigt att få egentid med morbror.


Även den här gången blev det en känslomässig urladdning på hemvägen, men trots det var det en riktig toppenlördag för Noomi.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar