måndag 21 september 2015

Morbror Björn och moster Vide

I torsdags hämtade jag Björn och Vide på Landvetter,  vi har haft en jättemysig långhelg tillsammans. Jag hade tagit ledigt på fredagen för att vi skulle kunna ses så mycket det bara gick. Fredagen var en blåsig dag till en början, men vi tog en promenad här i området och gick till lekparken med Noomi. Hon är så förtjust i sin morbror och moster och njöt av sällskapet.







Noomi är så rolig för hon titulerar sin morbror så fint. "Morbror Björn" kallar hon honom:)



Sen gick vi hem för att äta lunch och vila lite. Alla somnade gott en stund.



För på eftermiddagen sen så åkte vi till Liseberg, där vi mötte upp Michael som hade jobbat. Det var ett perfekt besök på Liseberg, inte för varmt, inget regn, lite folk och i princip inga köer alls. Vi hann åka mycket!



Och vi blev bara liiite blöta i Flumride, Björn offrade sig och satt längst fram...



Här skymtar vi Noomi och pappa i Flygande elefanterna, en av Humlans favoritattraktioner.



Vide och Noomi på en lila (of course) häst.



Det blev ett lyckat besök på Liseberg och vi åkte oss snurriga och belåtna. 
På lördagen tog vi båten över till stan där vi strosade runt och kikade lite i butiker. Det blev inte så mycket shoppat men väl en god fika på favoritcaféet på Haga.



Vide och Humlis pärlade när vi kom hem med det införskaffade pysslet vi köpt på Panduro.



Sen gick jag, Björn och Vide ner och badade och bastade innan middagen. Noomi fick stanna uppe i lägenheten med Michael för tyvärr var det inte barntid i spa just då. 
Till middag gjorde vi pizza, vår kusin Alex kom och åt med oss också, det var trevligt och gott. Efter efterrätten sen när en annan började klippa med ögonen och längta till sängen, tog han med ungdomarna på en liten biltur Göteborg by night. 

Igår var det soligt och fint och strax efter nio fick Humlan gå in och purra Björn och Vide. Vi tog med oss den överblivna pizzan och åkte över älven där vi sen tog en långpromenad hela vägen upp till Slottskogen och djurstallarna. Vi hade med oss en påse med brödkanter som vi gav till änderna vid fågeldammen.







Vi ett bord i solen där vi åt lunch. Sen gick vi runt och kikade på de andra djuren. Noomi var väldigt förtjust i hästarna och vågade till och med klappa en av dem på mulen.



Soligt var det som sagt var...


Vi blev borta nästan hela dan, men en eftermiddagsfika på vårt närbelägna konditori Snövit hann vi med innan vi skjutsade Björn och Vide till flygplatsen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar