söndag 13 september 2015

Lyxig helg till ända

Vi har haft en underbar helg med mormor och morfar och verkligen blivit bortskämda. Jag fyller 30 (!) om några veckor och blev firad i förskott, Michael har blivit specialistläkare i anestesi och intensivvård  (narkosläkare) och blev också uppvaktad.

Noomi var hemma med mormor och morfar i fredags, det var skönt för henne att slippa förskolan då hon inte var helt bra i sina luftvägar. På eftermiddagen sammanstrålade vi alla på konditori Snövit för en eftermiddagsfika och sen fick jag och Michael gå ned och bada och ha det skönt på spa medan de andra förberedde Festen! Vi skålade i bubbel och åt goda ostar och oliver till. Vi fick paket också, Humlis hjälpte till att dela ut. Sen blev vi bjudna på risotto med rödtungabakelser, väldigt smarrigt och otroligt skönt att få bli bjuden på middag hemma hos sig själv! Till efterrätt blev det tårta såklart.

Lyxen fortsatte sen på lördagen då vi blev bjudna på brunch nere i vår restaurang. Vi laddade innan med en tvåtimmars promenad till Eriksberg. Lite lek i lekparken och mormor plockade murgröna i Färjenäsparken. Hungriga som bara den hann vi bli, och brunchen smakade som alltid hur bra som helst.
På kvällen sen kom Amanda och Lucas till oss på middag.

Igår hade vi en lugn förmiddag hemma,  en promenad runt Lindholmen/Slottsberget hanns med innan det var dags att vinka av mormor och morfar vid tåget. Vi tänkte först bara säga hej då vid parkeringen vid stationen, men Noomi ville absolut gå med till tåget (precis som vi brukar), och så fick det bli.

Ja ni hör, så här firad blir man inte varje helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar