lördag 15 augusti 2015

Lördag i svampskogen och bad x 2

Vilken mysig dag vi har haft! Sovmorgon till 8.20 var en trevlig start på lördagen. Vi njöt av att kunna ligga kvar och dra oss så här i sluttampen av semestern.
Efter frukost fixade vi picknick och begav oss till vår kantarellskog utanför Alingsås. Underbart skönt att strosa omkring och njuta av tystnaden. Att få fylla en korg med kantareller gjorde knappast saken sämre. Noomi har blivit en fena på att gå i skog och mark och jag tror bestämt att hon kan avgöra vad som är en kantarell!

Vi åt lunch i en solig mosse, tunnbrödrullar med tonfiskröra. Humlan ville sitta och äta i bärstolen till en början, men till slut kunde hon tänka sig att sitta på den mjuka mossan istället.

När vi var klara i skogen åkte vi till en badplats vid en sjö och badade. Det var varmt och skönt i vattnet och härligt att få svalka ned sig. Noomi hade det toppen och ville såklart inte åka hem, men väl i bilen sen somnade hon innan vi hunnit ut på stora vägen...

Det blev faktiskt ytterligare ett bad idag. När vi kommit hem och ätit middag gick vi ned till spaet och badade. Där träffade vi våra grannar och Noomi fick leka med sin kompis Matteo.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar