söndag 23 augusti 2015

Emma och Ambjörn på besök i helgen

I helgen har vi haft celebert besök av moster Emma och morbror Ambjörn. Och vilket väder de prickade in på sin Göteborgsvistelse sen! En riktigt solig och svettig värmebölja...
Vi har haft lugna och sköna dagar med lagom mycket inbokat. Fredagstacos och en ljummen kväll på balkongen.
Igår åkte vi in till stan och åkte Paddanbåttur. En klassiker. Jag hade inte heller åkt förut och det var en riktigt fin tur genom kanalen och ut på älven. Noomi var övertygad om att vi skulle se en stor padda där någonstans på vägen, men till hennes stora besvikelse, fick vi förklara att det var den platta båten som hette Paddan.
Lite shopping har de hunnit med till bebisen som de väntar också, en jättefin filt från Polarn bland annat.
Trots värmen var det ändå skönt med lite spatid igår kväll. Vi hade det faktiskt helt för oss själva lyxigt nog och kunde verkligen breda ut oss....

Balkongen har vi utnyttjat ordentligt i helgen. Vi har suttit där varje kväll och haft det skönt. Ätit key-limepie och snacks och fått tända ljuslyktan. För nu börjar det faktiskt bli mörkt på kvällarna.

Idag har Noomi varit rejält förkyld med feber och hela kittet. Natten var ju ingen höjdare om man säger så. Imorgon blir det VAB, terminens första. Men inte helt oväntat heller med tanke på alla snoriga barn Humlan träffat på föris i veckan.

1 kommentar: