fredag 28 augusti 2015

Livstecken

Ojojoj, min stackars blogg har varit alldeles bortglömd de senaste veckorna. Det beror inte på att det inte händer saker i vårt liv - tvärtom har den sista månaden varit helt galen. Det kommer att bli stora förändringar för oss framöver på många plan. Ska berätta mer om det till veckan.

Kan glatt meddela att Humlan tillfrisknande på en vab-dag. En enveten hosta hänger kvar bara, men är det inget värre får man vara glad.
Hon har nu gått sin andra vecka på förskolan Sagoskeppet, det går bara fint. Hon är såklart rätt trött efter en dag, men det är inte konstigt. De verkar ha det bra, är ute mycket oavsett väder (vi har haft skyfall hela veckan här i Göteborg) och varje vecka uppdaterar de sin blogg med bildspel och videosnuttar. Roligt att få se!

Vi kämpar vidare med att vara utan blöja, det brukar bli någon eller ett par olyckor per dag, så tvättmaskinen går varje kväll. Nr 2 hamnar alltid i byxorna, det verkar lite klurigare att få till helt klart. Men tids nog! Tvättmaskin och gott om trosor och dagisbyxor underlättar hursomhelst.

Noomi gillar verkligen att måla, rita och dega med play-dough. Skapande verksamhet med andra ord. De gör mycket sånt på föris, igår var Humlan (och Kaninen) alldeles röd i håret av färg...

Så här såg det ut i måndags när Noomi målade med fingerfärg hemma;

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar