måndag 18 augusti 2014

Söndagen i Stockholm

Igår hade vi nästan en hel dag att spendera i Stockholm eftersom tåget inte gick förrän 17:30. Och med Noomi i familjen tar man tillvara på hela dagen, även morgonen. 
Innan vi gick ned till frukosten fick Humlan duscha, hon tycker det är jätteroligt och vill liksom aldrig sluta...men bra ändå att skölja bort lite resdamm!
Efter frukosten gick vi ned till receptionen för att checka ut. Då kom en i personalen fram till Noomi med en present från hotellet. Kritor, målarbok, tandborste och låtsastatueringar, jättegulligt av dem!

Redan före tio var vi färdiga att gå ut, långt innan butikerna öppnar. Men däremot höll det på att packas upp till en gigantiskt lång bokloppis längs Drottninggatan. Vi fyndade en hel hög med fina barnböcker till Noomi för en liten peng.

Promenaden fortsatte sen ut mot Djurgården, ända bort till Thielska galleriet. Där mötte vi upp familjen Lindblom och åt lunch i Monika Ahlbergs café. Sen tittade vi på konstutställningen tillsammans, småttingarna fick åka fina, likadana lånevagnar. Men de mjuka, tjocka mattorna inbjöd även till att krypa och gå på. Lille Edvin premiärkröp upp för en hel trappa där i ett av rummen.
Efter konstvandringen tog vi en fika tillsammans innan vi tog bussen tillbaka in till st

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar